Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).
Re: Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).
claw, minumeelest siin ei saa soetuskulu arvestada. mitte ainult selle pärast, et see muudaks niigi segase olukorra/arvutused täiesti lootusetult segaseks. aga ka sellepärast, et jututeemaks on ju siiski jooksvaid igakuised kulud.
samas. ma vaatan, et korterite hinnad küündivad (vähemalt pealinnas) ka juba täiesti regulaarselt sinna 200k-300k juurde. ma ei väidaks nii kindlalt, et see kallutamine nii ilmselge siis on. uue valmismaja saab täna osta alla 100k, annad koha ja pannakse paika ning kolid sisse. või siis võtad natuke odavamalt ja teed siseviimistlust ise ja oma maitse järgi.
samas. ma vaatan, et korterite hinnad küündivad (vähemalt pealinnas) ka juba täiesti regulaarselt sinna 200k-300k juurde. ma ei väidaks nii kindlalt, et see kallutamine nii ilmselge siis on. uue valmismaja saab täna osta alla 100k, annad koha ja pannakse paika ning kolid sisse. või siis võtad natuke odavamalt ja teed siseviimistlust ise ja oma maitse järgi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.