Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).
Re: Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).
Ma ei tea küll keda sa hetkel silmas pead, aga isiklikult pole väitnud, et jube odav on. Kindlasti saaks odavamalt elada, nii korteris kui ka mõnes teises majas.
Aga kui ma sooviks sama suurt elamist jne. ning viiks oma elu korterisse, siis mul see odavam ei tuleks. Ärme unusta ka seda, et korteri puhul tuleks ka garaaz rentida. Nende saadavus, kaugus kodust ja hinnad on muidugi eraldi teema, mida siin mõni korterientusiast sujuvalt ära unustab.
Been there done that, ehk endal on see käidud tee. Olen elanud korteris ja rentinud garaazi, enam ei taha. Nii mõnigi sõidukord jäi tegemata, sest ei viitsinud tsikli järgi minna. Mõni taibukas võib selle ju nüüd kohe korteris elamise plussiks panna, benss jäi kulutamata = rohkem raha.
Kuna siin mainiti varem ka, et majas lumelükkamine on ajakulu ja blablaa, siis kas korterist tsikli järgi minek garaazi mis ei asu maja nurga taga, pole ajakulu või mis? Ehk nagu sa märkisid, majas on need plussid mida majaomanik-elanik teab. Jep maksab rohkem vs 1-toaline korter. Aga võrreldamatuid asju pole mõtet võrrelda. Võrrelda tasuks 150 m2 korteriga + garaaz ja siis vaadata kumb odavam on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.