Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Re: Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Lugemata postitus Postitas ranel »

Mõned majaomanikud võiks oma reaalselt numbrid ka välja tuua, mis on kulunud majas korrashoidmise jne peale, kes väidavad, et majas jube odav elada. Minul on näiteks see viimase 9a peale ~370 EUR kuus ja lõviosa töödest olen ma ise ära teinud, et see on suur enamus materjalikulu. Keskmiselt olen üritanud iga aasta 5000EUR panna maja renoveerimise/ümberehituse peale. Lisanduvad kommunaalkulud. Praeguste hindadega gaasiga küttes on see vahemik 150-1000EUR kuus olenevalt kuust. Need numbrid lähevad aga järgmine talv veelgi suuremaks. Selles väiksemas numbris ma enam nii kindel pole, sest sellesuviseid elektriarveid pole veel näinud. Mu majas eelmine omanik kolis korterisse seetõttu, kuna ei jaksanud enam maja üleval pidada ja tol ajal küttis veel puidu/kivisöega, mis suhteliselt odav. Oli pensionär.

Ja kel ~10a vanad majad, siis see pole enam mingi uus maja. Tehnosüsteemid on tänapäeva mõistes kõik aegunud ja enamus asju peaks hakkama ümber ehitama, et tänapäevaseks teha.
Ka neil on ootamas suured väljaminekud.

Aga taaskord, majas on kõik see, mida korteris pole. Majaomanikud ju teavad, kui hea tunne on 10 sammu teha ja tsikkel garaazist välja ajada.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”