Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Kasutaja avatar

Teema algataja
Turist
Tänanud: 99 korda
Tänatud: 207 korda

Re: Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Lugemata postitus Postitas Turist »

M.T. kirjutas: 27 Apr 2022, 19:47
See 45 eur on otsene kulu.
Otsene kulu millele? 1 tuba + köök ja “soe” tuba on 19C? Või mida sa siin oma 45.- näidata üritad?
Ma võin näiteks ema juures elades ka väita, et mul on soe tuba ja küttekulu 0. Kummal elu nüüd odavam on? (togi)
Võid kusagil karuP-s kokkulükkamist vajavas peldikus magamiskotis magades ka väita et on piisavalt soe ja 0 eur küttekulu saada. :roll:
Kas otsesest küttekulust (korteri puhul) võib ka kuidagi muudmoodi aru saada peale selle, et see on kulude arvel märgitud? Korteri suuruse kohta vist varem vihjasin, et seal on paras elada 1 lapsega perel.

M.T. kirjutas: 27 Apr 2022, 20:34
Plõksivad siin need vennad kes üritavad põhjendada "korteris on elu odavam" seisukohta võrdluses, kus ühel pool on 1-2 toaline korter ja teisel pool maja. Iga loll ja suva Ants (vabandust kõikida Antsude ees) teab seda. Aga see on sama tark võrdlus nagu võrrelda telki ja kämpingut.
Mida ma oma esimese postiga ütlesin, mille peale keegi hakkas targutama ja vastupidist väitma, oli see, et mul oleks samaväärse elukvaliteedi ja -mugavuste juures korteris elu kallim. Ma tean, et see tundub liiga keeruline mõista ja kõik ei peagi sellest mõttest aru saama. Aga püüdke natuke out of box mõelda.
Ülejäänud arutlevad normaalselt, aga plõksivad need vennad, kellel nagu oleks häbi tunnistada, et majas elada on kokkuvõttes kallim. No ma ei saa aru, rikkus ei pidavat ju häbiasi olema? (togi) Elukvaliteet (mida iganes selle all täpselt mõelda) ei kuulu siia teemasse, räägime rahalisest kulust. Korteri ja maja suurused ei peagi olema samad, sest esiteks neid tavaliselt ei olegi ühesuurustena olemas. Näiteks 200 m2 korter või vastandina 30 m2 maja. Kui näiteks mingi 2 lapsega pere, kes elab 3-toalises 65 m2 korteris, peaks omale maja soetama, ilmselgelt nad ei osta 65 m2 maja. Ja kui 200 m2 majaomanikult pank maja võlgade katteks ära võtab, ei lähe see pere elama 200 m2 korterisse, vaid saab kenasti hakkama palju väiksemas.

Palun lõpetame nüüd selle majaomanike sisuliselt vaesteks rottideks nimetamise, et nad majas elavad seetõttu kuna seal on odavam kui korteris. :bsmile:
Viimati muutis Turist, 27 Apr 2022, 21:23, muudetud 3 korda kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”