Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.

Lugemata postitus Postitas AzA »

Madlobster kirjutas: 27 Apr 2022, 10:01
Huskil on õhukesed mõne cm pikkused lendterad. Tunduvad vaadates mänguasjad (no oled ju harjunud nägema korraliku nuga niiduki all).
Need on väga head asjad. Ei jää kinni, ei lõhu otsa sõidetavat asja pilbasteks, samuti on nii looma kui inimvigastuse tõenäosus oluliselt väiksem. Toimivuse kohapealt võin kinnitada, et toimivad väga hästi.
Ilmselt kogu see muusika sõltubki väga väga aiast, justkui tolmuka näol toast - miski üksik meesterahvas - 3 taburetti, mikrolaine ahi ja kitarr on robot ok.
Aiaga umbes sama, modernne lage väljak ühe suure muruplatsi ja teest garaaziukseni uunikivitatud variandi puhul igati ok.

Terad ... jah, ma seda mainisingi, et äkki on nüüd asjalikum ... mul jäi pidevalt õuna sisse kinni - äkki oli liiga lahja masin vms.
Lõppeks müüakse saage ka ja pole õuna probleemi, mulle see tavatera istus, hekseldas õuna väetiseks ja asi ants.
Sedapalju pean nüüd korjama rohkem :(

See teelehe teema oligi selline kummaline, ajas oma lehed lapiti maadpidi laiali .... paaril tuttaval sama probleem, samuti võililled raisad muutusid sellisteks madalateks lühikese varrega sportlilledeks.

PS: ma pole robotivastane, püüan lihtsalt negatiivseid pooli ka mainida. Iseenesest sobilikku aeda igati vinks vonks asi.
Kuigi mulle teevad need sellid nalja, kes aia automatiseerivad ja siis käivad autoga kuskil rabas iga nädal kõndimas .... et vormi hoida .... elame ikka hästi eksole :-|||
Elik robotit ostes peaks kohe asendama iga nädalase tunnise kõnnaku ... noh, kui rüüpamisest veidi kaugemale kaeda ....
Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”