Soovitage rada

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Soovitage rada

Lugemata postitus Postitas will111 »

morse, minuteada seal männiku karjäärist üle tee asuval territooriumil käivad mingisugused "head inimesed" kõri läbi lõikavaid traate puude vahele vedamas ja isegi kui ei ole õnne nende traatide otsa sattuda siis on seal ümberringi vast vähemalt paarsada kohalikku, kes sulle koheselt menti kutsuma jooksevad. kas mitte alles eelmine aasta ei olnud isegi mingi fiasko, et terve tallinna mendiarmee kutsuti juba lausa seal männiku karjääris liivahunnikute otsas sõitvatele endurohuvilistele?
ma isiklikult arvan, et harjumaal ei olegi enam selliseid kohti, kus saaks vabalt metsa või põlleteid avastada. igalpool on keegi max 5 minutiga platsis, keda miski häirib või miski ei meeldi või kõik loodus sureb kohe ära. teisisõnu, igalpool pead arvestama, et oled tohutu "ühiskondliku surve" all oma tohutult inimsusevastase tegevusega.
ise sõidan vahel klooga polügonil kui tahan natuke vabamalt võtta. muidugi sinna ei saa siis minna kui parasjagu püssi lastakse :D aga siis on lipp väljas ka

üldiselt muidugi seda tehaksegi igalpool ja iga asja peale viimasel ajal (mendi kutsumine või sellega ähvardamine). nädal tagasi viskasin ühe suuuure pargi ühes üksikus nurgas paar korda frisbe't ja üsna kiirelt ilmus kuskilt välja tegelane, kes lubas mulle selle peale mendi kutsuda :D eks ainuke ja õige valik on kõik need klounid otse V saata ning oma asjaga edasi tegeleda, aga väikeseid lapsi hirmutavad sellised isehakanud asjapulgad kindlasti rohkem kui täiskasvanud mehi, nii et ma ei tea kas lastega harjutajale saab seda päris soovitada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”