Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Arutelu - kuhu on kadunud tegijad?
Täpselt nii ongi, kas peab elu ikka päris pekki minema ja olema täiesti ükskõik, kas surra pealinna ühetoalises või väikelinna roheluses.
Enamjaolt keskeaks on nn. skille ja tutvusi omandatud piisavalt, et juhutöökestega rahumeeli ära elatuda (ja tulenevalt mitte eriti pereksksest ühiskonnamudelist on nn. meestetöödele turgu pääääris palju) ... elustiil ei nõua ka enam paari igaaastast joomareisi Antalayasse, reede õhtuti on kuidagi mõnsam koduaias grillida, et kell 22 magama minna ja laupa hommikul vaikuses koeraga ilma rämeda peavaluta jalutada .... ma olen opel corsaga sama mõttetu nerd kui 2020 viiese bmw-ga ....seeeest on mul isetehtud mööbel täispuidust, selle ajal tegin, kui oleks pidanud tuhandeid teenima, et tislerile ja united-ile maksta ..... ei mäletagi, millal ise poest kohvi ostsin, miski üksikema ostab, sest tal pole nurgasaagi, lööktrelli ega taha mõeldagi sellele.
Umbes nagu nõuka ajal, natukegi keevitada oskav ise viina ei ostnud

Neid 40mnendates ikka siin infarkitidega läheb .... vaatan juba paar aastat ümberringi, kuidas mõtlemavad rabamisega tagasi tõmbavad ... bmw-d tasapisi nissanite ja tojotside vastu vahetuvad

Kokkuvõtvalt, keskealine läheneb pensioka elustiilile .... ja meil on ikka nii lihtne elu, et eluspüsimiseks ning elementaarseks meelelahutuseks ei ole vaja miljoone teenida .... umbes sama pilt nagu kodanik 2710-l.
Üks sõber jättis itimehe töö kus seda ja teist ning peab mingites koolides lihtsalt erialaseid loenguid ... ülejäänud aja püüab kala.
Ma püüaks hästi vaba graafikut ja nö. alates 1/3 täiskohast pakkuda.
Aga mulle meeldib.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.