► Näita Spoilerit
kiilas kirjutas: ↑20 Apr 2022, 00:57
Piira õhtust söömist ja näksimist ja oled lainel, sport on boonuseks. Mingil hetkel tuli 5 kuuga -40kg, aga kuna süüa meeldib, siis on aastatega sellest pool juba tagasi. Kevadeti liikuma hakates ja söömist rohkem kontrollides -10 mis talvega kenasti tagasi tuleb.
Ilmselt ainult õhtuse näksimise ära jätmisega 5 kuuga -40 kg ei läinud. See muidugi on ka liiga kiire kaalukaotus.

Ise olengi nüüd nii teinud, et nö. niisama ei näksi midagi- kui söön, siis juba nö. normaalse koguse ja jälgin, et oleks piisav vahe eelmisest söögikorrast.
► Näita Spoilerit
kalju1 kirjutas: ↑20 Apr 2022, 08:50
Kunagi 5 aastat tagasi ütles perearst:"Tahad head kaalulangetamise retsepti". Mina vastu:"Noh?" Vastus:"Lihtsalt-ei söö."
Eks umbes nii on jah. Päris söömata ei saa olla, aga peab vähendama.
► Näita Spoilerit
Macintosh kirjutas: ↑20 Apr 2022, 09:52
Kõige lihtsam lahendusmis minu puhul tulemusi andis:
a) piirad söömise kahele söögikorrale päevas, mille vahe pole rohkem, kui 6-7 tundi
b) viskad menüüst välja nii palju süsivesikuid, kui saad. Kõik toiduained, millel on
kõrge glükeemiline indeks on saatanast.
c) ei söö vähemalt paar tundi enne magaminekut
d) liigud iga päev piisavalt ntx õhtuse telekavaatamise asemele teed 3km jalutuskäiu
e) jood päeva jooksul piisavalt vett
Kaaluvõit? -8 kg alla paari kuuga.
Ma nii pikkasid vahesid (6-7 tundi) ei ole teinud kunagi. Parem tundub olema süüa sagedamini, aga väikeseid koguseid, see kiirendab ainevahetust ja soodustab kaalulangetust. Kunagi on saanud ka spetsiaalse toitumiskava järgi süüa, seal oli kahe söögikorra vahe 3 tundi (6 söögikorda päevas), aga see oli ka teatud spordiga ja selles tulemuste saavutamisega seotud. Hetkel sporti praktiliselt mitte tehes tundub umbes 4 tundi paras vahemik olema ehk 4x päevas. Süsivesikuid üritan praegu natuke piirata magusa tarbimise vähendamisega. Tegelikult kõike võib süüa, küsimus on kogustes. Kaalu on võimalik langetada ka päevast-päeva ainult hamburgereid ja pizzasid süües.