Enduro ratta valik. Soovitage.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: Enduro ratta valik. Soovitage.

Lugemata postitus Postitas mx77 »

701 kirjutas: 10 Apr 2022, 22:37
Reimakas kirjutas: 10 Apr 2022, 21:34
Tervus. Nädala alguses peaks siis KTM 350 six days KTM-i esindusest kätte saama. Mart teeb kenasti vedrustuse ka õigeks ja rasekele mehele vastavaks. Tänud kaasa mõtelmast. Eks ma jagan oma emotsioone ka, kuidas keskeakriisi välja elamine poegadega edeneb :)
Samas järgmine küsimus või siis peaks eraldi teema tegema. Kas keegi foorumist kastika kastis (eurooplane) oma ratast transpordib? Otsisn , aga teemat ei leidnud. Küsimused, kas eraldi raam vaja kasti panna, millist rampi soetada jne. Äkki keegi jagab kogemusi.
Osta parem kinnine käru või kaubik. Ma vedasin traieli tsikleid (70 kg umbes), ameeriklase kastis alul. Ega nad sinna hästi ei mahu, diagonaalis ainult või lahtise luugiga. Eurooplasele eriti. Pealegi on tsiklid sügisel ja kevadel soola ja sodiga koos. Maksma läks kastis vedamine mulle 1600€, kuna üks õnnestus ikkagi lenksuga läbi taga akna kukutada. Selle raha eest saab juba mõne pruugitud käru kätte.
Lisaks on kastika kasti upitamine selle kõrguse tõttu päris ebamugav, minul on igatahes jalad liiga lühikesed selleks :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”