Suzuki DR-Z400, 2003a- tito

Kasutaja avatar

Teema algataja
tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 63 korda

Re: Suzuki DR-Z400, 2003a- tito

Lugemata postitus Postitas tito »

Mingi aeg tagasi oli seakisa kõrgest kütuse hinnast ja lugesin ühe arvamusliidri kirjutist, kes kodus oma bensiinjaama omab…. kurat miks ma selle peale pole tulnud? Käin aga nagu opakas iga päev tanklas selmet Tuff Jug koju muretseda ja asi lihtsamaks teha. Kiire googeldamine viis mu Motoneti lehele ja nii ma kolmapäeval sinna sattusin.
Ostlesin siis suure 20 lirtsuse kanku ja nipet näpet veel mis näppu jäi, teiste hulgas Motuli RBF 600 ja Polispordi SM porikas (täiesti valet värvi) no ja täna siis hullasin jälle tsipa :)
Algatuseks ladusin tagaosa lõplikult kokku, isegi need ammu valmis meisterdatud kukkumispunnid panin külge ja vahetasin pidurivedeliku ära.
9F1D37A1-17CD-4D85-8908-EE1EDF76F72D.jpeg
Tehtud!
Siis lappasin esiratta uuesti laiali, panin uuele kettale magnetanduri ja vahetasin ka ees pidurivedeliku ära, lõpetuseks proovisin porika külge.
BD68813F-8E89-444D-AF48-BF9BCE746722.jpeg
Järgmine nädal saab üks flants uue värvikuue ja lähen ostan uue aku, ning siis võib suvi tulla :D
Nipet- näpet on veel muidugi teha, päris valmis hooajaks ikka pole.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”