Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid


will111
Postitusi: 5293
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 389 korda

Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

Lugemata postitus Postitas will111 »

Kalts, eks sa võid ju "will ja kompanii" üle seal laia naeru lasta, minul sellest erilist sooja ega külma ei ole :) Aga tasuks ilmselt mõelda sellele, et kui sul foorumis (või kus iganes tegelikult, mingis seltskonnas, sõpruskonnas jne) on ainult ühte väga kindlat joont/arvamust/veendumust ajavad "arvamusliidrid" ja neile hoolsasti kaasa noogutav ning kiitev seltskond siis üldjuhul on sellise asja juures päris suur oht ALATI kuulda nimelt seda ühte ja ainsat seisukohta, mis põhineb mingi ühe konkreetse või parimal juhul paari sellise isehakanud arvamusliidri isiklikel kogemustel. Ja seda veel heal juhul, ei pruugi alati isegi reaalsetel kogemustel põhineda.
Võibolla jah, et mõnel juhul on see isegi peaaegu objektiivne arvamus, aga mõnel teisel juhul ilmselt ei ole ning alati kohe päris kindlasti ei ole. Jah - ma räägin siinkohal muuhulgas ka iseendast, ehk saan täiesti aru, et ka minu seisukoht võib olla täiesti subjektiivne.

Seda teemat loevad ilmselt veel nii mõnedki teised inimesed peale sinu, nii et erilist tähtsust see tegelikult ei oma, millal ja kes mingi teema alustas ja kas ta seda pool aastat hiljem ka luges või mitte. Loodetavasti on siinse jutuga vähemalt esindatud natuke rohkem erinevad nägemused ja kogemused kui ainult nende 3 kohaliku krossi maailmameistri omad

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”