Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
Teema algataja - Postitusi: 930
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
@Jesper tõsi ta on jah, et vaatasin lihtsalt Streetmoto kodukat. Hea point muidugi, et keegi ei hakka kõiki mutreid, seibe ja muid pisividinaid online poe jaoks üles pildistama ja välja tooma. Seega jah, väga hea, kui teada saan kas ja millist tihendit täpselt vaja oleks, teen konkreetse päringu neile.
@Dusterx Selline mõnus, eluterve pohhuism on ilmselt väga vajalik isiksuseomadus motospordi juures
Respect. A seda olen ise kah mõelnud, et äkki saaks õlikulu vähendada näiteks paksemat õli kasutades. Nägin isegi üht Youtube videot kus tüüp oli väga õnnelik, et sai oma KLRi õlikulu sisuliselt olematuks kui asendas manuaalis ettenähtud õli mingi tavotiga.
Nojah, eks ta ole, et ega kogu kaduma läinud õli nüüd jah vaevalt läbi tihendite välja imbus. Aga mingi leke seal on ja tore oleks, kui selle saaks ära parandada. Sest ilmselt ta ise paremaks ei lähe, pigem hullemaks.
Samas jah, morsel on õigus - tuleks veelkord testida, testida ja testida, siis saaks teada keskmise õlikulu ning oskaks sellega arvestada. Muidu jääbki nii, et pean sõitma igaks juhuks 5 liitline õlikulku seljakotis nagu mul viiamti oli, kui pooleks tunniks sõitma läksin (hää küll, õli oli seal kulkus miski liitri jagu).
@Dusterx Selline mõnus, eluterve pohhuism on ilmselt väga vajalik isiksuseomadus motospordi juures

Nojah, eks ta ole, et ega kogu kaduma läinud õli nüüd jah vaevalt läbi tihendite välja imbus. Aga mingi leke seal on ja tore oleks, kui selle saaks ära parandada. Sest ilmselt ta ise paremaks ei lähe, pigem hullemaks.
Samas jah, morsel on õigus - tuleks veelkord testida, testida ja testida, siis saaks teada keskmise õlikulu ning oskaks sellega arvestada. Muidu jääbki nii, et pean sõitma igaks juhuks 5 liitline õlikulku seljakotis nagu mul viiamti oli, kui pooleks tunniks sõitma läksin (hää küll, õli oli seal kulkus miski liitri jagu).
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.