Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid


will111
Postitusi: 5293
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 389 korda

Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

Lugemata postitus Postitas will111 »

Prets, miks sa jälle arvad, et sinul võivad reaalsed kogemused olla, aga minul mitte? Oleks jutt ei käinud otseselt sinu pihta, aga seda ikka õnnestub ka päris tihti lugeda nendes teemades (kaitsevarustuse teemades üleüldiselt). Neid oletajaid on kõvasti, kes sõidavad meeletus ja kallis varustuses aga tegelikult kunagi päriselt kukkunud ei olegi. Isiklikult tunnen tean ka paari sellist tegelast, tõsi küll nad rohkem kõvakattel kui metsas sõitjad.
Mul on samuti mõlemad põlved ja küünarnukid armilised. Mõned neist armidest on tekkinud siis kui olen kukkunud kaitsmeteta ja mõned siis kui kaitsmed on küljes olnud.
Nagu juba mitu korda öeldud, ma ei kahtle, et sul on saabastest kasu olnud ja on jätkuvalt ja ma ei kahtle, et paljudel oma sõidustiili ja sõidukohtade puhul on. Ei väida ka, et sa oled vale valiku teinud või peaksid kasutama teistsuguseid, odavamaid või mida iganes. Aga näed, mina ei saa kuidagi öelda, et krossisaapa kandmine oleks mul ühtegi tõsisemat vigastust ära hoidnud. Neid pole lihtsalt olnud ka vähema saapaga. Ainuke kord kui krossi või enduro rattaga sõites jalga olen tõsiselt vigastanud oli üks väga kõrge ja pikk lend maandumisega tee peale ühe jala kannale. Ja tegelikult ei tuvastatud emos ka seekord mitte midagi, kuigi rämedalt valus oli küll ning mitu nädalat lonkasin. Sa võid ju seda juttu nüüd siin edasi leierdada, et ega ma polegi kunagi metsas käinud jne jne. Kui sa seda siiralt usud ja arvad siis ma ei viitsi selles osas rohkem vaielda. Aga no siis võib ja ka samas olla, et need kes siin küsivad metsa ja kruusa saabasta kohta, ei lähe ka kunagi metsa (sinu mõistes)? :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”