Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

Lugemata postitus Postitas will111 »

See ei olnud kuidagi vihje sellele, et ma ennast võrdleksin sealse tasemega. Pealegi ma sõidan üsna teistsugusel maastikul, kuigi jah eks selles enduro laias valikus on ka sedatüüpi lõigud sees, mida minule isiklikult meeldib sõita. Vahe on selles, et mina kivide otsas ei turni ja väga tihedast lepikust ka läbi pressida ei ürita.

Neil ei olegi kergeid kummikuid arvatavasti selle tõttu, et seal on rajal absoluutselt kõike...nagu isegi näha ju võid?! teravatest suurtest kividest ja lausa kalju tüüpi asjadest kuni suurte juurikahunnikuteni ja kõik selle vahepealne. Muidugi see kõik ei asu ka eestis ja ma pole väga kindel, et kui palju meil siin kodumaal üldse sarnaseid radasid leidub...või kas üldse leidubki. Aga miks sa hakkad rääkima kummikutest kui jutt käis praegu hoopis millestki muust? Sa väitsid, et õige sõitja sõidab vaid jalad raudedel. Ma küsisin, et miks siis näiteks need überprofid vaid jalad raudadel ei sõida? Ja mis puudutab kergeid kummikuid, kas sa arvad, et need maailma tipptasemel võistlejad ei sooviks oma unenägudes, et nende suured ja turvalised krossisaapad kaaluks võimalikult vähe?

Ringraja pildi panin rohkem nalja pärast. Eks kõik vast teavad, et ringrajal sõidetakse ikka muidu kõige rohkem ja selgemalt jalg raual, aga no vaata imet...on sealgi need momendid olemas kui see jalg ikka raua pealt tõstetakse. Ju vist siis on põhjust ja mõtet seda teha!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”