Rumalad või segased küsimused jms
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 486 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Kõik teavad, et berlingo pesemiseks on kõige optimaalsem versioon on suvalise pumbajaama küljes olevate harjade vahelt kabanossi närides läbi sõitmine.
Küsimus on pigem selles, kas "autopede" (käib minu kohta ka
) soovib pesu ajal autos istudes vaadata kuidas harjad kere kallal rapivad ja mõelda kui palju eelmiste porikäkkide pesust liivaterakesi harja külge jäi, mida nüüd vastu läikivat sõpra pekstakse, vaadata, kuidas harjad antenni ja kapoti ornamenti närivad ning peale pesu seda viimast otseks keerama minna.
Seega on optionid survekas või käsipesu. Käsipesu on aga kallis ning tõelisel "autopedel" peale auto soetamist enam raha ei ole (kõik läks ostuks, remondiks ja kütuseks) seega tuleb leppida survekaga.
Küsimus on pigem selles, kas "autopede" (käib minu kohta ka

Seega on optionid survekas või käsipesu. Käsipesu on aga kallis ning tõelisel "autopedel" peale auto soetamist enam raha ei ole (kõik läks ostuks, remondiks ja kütuseks) seega tuleb leppida survekaga.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.