Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
mind samuti armor otseselt ei sega, aga kuna mu sõidustiil on selline...kuidas nüüd kirjeldada, suhteliselt liikuv? ehk mulle meeldib võimalikult palju ja tihti kallutada ja raskuskeset ümber paigutada ratta peal ning otse sõitmist tahan alati ja võimalikult palju vältida. siis see armor natuke segab ning minumeelest väsitab liiga palju ja liiga kiiresti. see on ikkagi lisaraskus ning mida karmim soomus, seda rohkem seda lisaraskust on. jah, oma süü ka ehk, et liiga kiirelt väsin kuna ei ole just elu parimas vormis füüsiliselt õlakaitsmed on küll asi, mis tegelikult tahaks, et oleks väga maksimaalne. kuid oled aru saanud, et selleks peabki olema päris robustne rüü seljas.
eks tegelikult ka saabastega, kui need ikka on rasked siis mina isiklikult tunnen seda lisaraskust sõites kohe ja väga selgelt sest jalgadega timmin samuti väga palju tasakaalu ratta seljas. teisalt on mu jalad juba niigi ehk ilma saabasteta väga rasked, seega veel raskust lisada on üsna valulik. pluss on muidugi see, et mul ei murdu jalaluud nii lihtsalt nagu paljudel teistel inimestel
eks tegelikult ka saabastega, kui need ikka on rasked siis mina isiklikult tunnen seda lisaraskust sõites kohe ja väga selgelt sest jalgadega timmin samuti väga palju tasakaalu ratta seljas. teisalt on mu jalad juba niigi ehk ilma saabasteta väga rasked, seega veel raskust lisada on üsna valulik. pluss on muidugi see, et mul ei murdu jalaluud nii lihtsalt nagu paljudel teistel inimestel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.