Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

Fox
Tsikkel: Airhead
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 34 korda

Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid

Lugemata postitus Postitas Fox »

701 kirjutas: 22 Mär 2022, 09:25
Kannad on imelikult kõrgel ja sääre labajala nurga surub ettepoole konksu. Ei paindu kah. Mingi väiksema või suurema ringi ümber tsikli muidugi komberdab ära. Hokiuisud nt oleks täiesti võrreldavad matkajalatsid.
Hea kirjeldus, ma eestpoolt lugesin ja endamisi imestasin, et kuidas te krossisaabastega pikemal reisil käite? Kui tsikkel seisma jääb, lasete kohe ülemised klambrid lahti ning kõnnite sedasi? Keegi siin mainis kerget käiguvahetust eespool, no see jääb minu jaoks üldse müsteeriumiks :) aga eks ta vist harjumise asi ole.

Nii 3-4 aastat tagasi, kui elu esimest "turvalist" saabast ostma läksin, matsin krossisaapa mõtte kiiresti maha (proovisin sidi crossfire 2 ja mingit odavama otsa asja veel) Kogemus oli täpselt nagu 701 siin eespool kirjeldas - et kuidagi paar meetrit komberdada saab aga kõndimisest kui sellisest oli asi ikka väga kaugel.
Mul oli tol ajal selg suht haige, siis tekkis krossisaapa jalast kätte saamisega ka probleem.
Ostsin siis Sidi Adventure mis on mugav, veekindel ja muidu tore saabas aga krossisaapaga võrreldes ikka pehme nagu kummik, et pigem olen nendega metsas sõites ettevaatlik. Tegelikult on ka need Adventured suvalise saapaga võrreldes ikka suht jäigad. Linnapeale jalutama nendega pigem ikka ei kipu.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”