Räägiks mootorratta navidest
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Räägiks mootorratta navidest
TomTom on ühe töö tööriist ja teeb täpselt seda ja ei midagi muud - loodud neile, kes tahavad asfaldil ja ametlikel teedel sõita. Selleks on ta hea küll. Aga kohe, kui tahad suurelt teelt maha keerata siis selleks otstarbeks TomTom enam ei kõlba, sest ta oskab navigeerida vaid neid teid mööda, mis sealsel kaardil leiduvad. Teise olulise asjana pead arvestama, et TomTomil kaarte saad vaid TomTomi enda käest. Mujalt sinna kaarte ei saa ja kolmandate osapoolte kaarte ka mitte.
Muus osas: hea lihtne on kasutada, kõik on tehtud selle arvestusega, et suurt midag tuunida ega seadistada pole vaja, menüüd on lihtsad ja arusaadavad ning erinevalt Garminist midagi salapärastesse kohtadesse peidetud pole. Plusspoolelt veel asjaolu, et saad oma teekonna veebis valmis teha TomTomi enda, päris asise tööriistaga ja üle WiFi navisse laadida.
Võimalik, et @sepp oskab rohkem pajatada, minu meelest tal oli üks selline.
Ma Garminie viimase mudeli (Zümo XT) kohta ei oska lausuda aga eelmine lipulaev Zümo 595LM oli ikka ekraani ja kiiruse mõttes totaalne käkk. Liidese loogikast parem ei räägikski. Ma omasin seda paar kuud, enne kui ära müüsin, sest see ei kõlvanud kassi saba alla ka mitte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.