Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 77 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Ei pretendeeri absoluutsele tõele aga minu teada näiteks Tele2'l peaks olema mingi plokk endisi Rootsi IP aadresse ringi allokeeritud.
Samas isand @Vint'i väite toetuseks, on mul endal kunagi ka selline lugu olnud, et istudes vpn-iga just Rootsi küljes ja siis juhtumisi külastanud kohta, kus kasutusmugavuse tõttu hoian küpsised alles, ilma vpn-i katkestamata, on hiljem korduvalt otse ühendudes näidanud, nagu oleksin Rootsist (IPd näitas õigesti).
Kõige kindlam on muidugi vaadata IP järgi, kas see on sama või ligilähedane (IPv4 puhul peaks 2 esimest segmenti olema samad, kolmas ka enam-vähem samas suurusjärgus, kuid ka see pole alati nii) preagusele, eeldusel et kasutad smaa seadet/ISP-d.
Samas isand @Vint'i väite toetuseks, on mul endal kunagi ka selline lugu olnud, et istudes vpn-iga just Rootsi küljes ja siis juhtumisi külastanud kohta, kus kasutusmugavuse tõttu hoian küpsised alles, ilma vpn-i katkestamata, on hiljem korduvalt otse ühendudes näidanud, nagu oleksin Rootsist (IPd näitas õigesti).
Kõige kindlam on muidugi vaadata IP järgi, kas see on sama või ligilähedane (IPv4 puhul peaks 2 esimest segmenti olema samad, kolmas ka enam-vähem samas suurusjärgus, kuid ka see pole alati nii) preagusele, eeldusel et kasutad smaa seadet/ISP-d.
Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.