hamock võrkiik
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Re: hamock võrkiik
Osavam paigaldaja saab ka kõhuli magamisega hakkama. Ma suur kõhuli olija ei ole, aga olen proovinud ning tundub, et saab. Rohkem pingule ning kui on korralik suur rippvoodi, siis saab piisavalt diagonaali sättida ( diagonaalis olemine ongi üks rippvoodis magamise saladus !!!).ChiefGonzalez kirjutas: ↑21 Veebr 2022, 21:34Vihma sissevoolamise mure pole endal samuti olnud. Madratsi ära libisemine võib olla teemaks, aga kõik oleneb kuidas ja mismoodi seal vähkred. Lisaks on osadel olemas ka spetsiaalne tasku kuhu lebomatt sisse toppida. Veel tasuks mõelda enda magamisasendile - kõhuli seal magada ei saa
Vihma sisse pole voolanud, mul tarp piisavalt suur ning nööridel mingid sõlmed jms sees, et sealt vesi edasi ei liigu.
Niisama prooviks võib osta ka lihtsalt mingi lihtsama rippvoodi (kasvõi aegajalt liikuva "hiinaka"), mille saab kätte juba alates 15€ ilma sääsevõrguta ning natuke sättida ja proovida. Saab juba niisamagi lebotades tude kätte. Ja kui ei sobi päris ööbimiseks, siis kodus õunapuu alla naisele või lastele saad ikka rõõmuks üles jätta.
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.