Cordura pole kordura või siiski on?

Teema algataja
Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Cordura pole kordura või siiski on?

Lugemata postitus Postitas Prets »

Ma ei ürita iga šortside ja plätudega sõitjat tänaval ümber veenda, aga ma eeldan, et foorumisse tulevad ja rohkem uurivad ja on uudishimulikud teema kohta ka noored ja uued, kel pole väga varasemat kogemust. Vähemalt üks inimene on juba tänanud, et mu info oli uus ja kasulik ja siin foorumis pole seda veel lahatud. Noored sõidumehed käivad siit teadmisi ammutamas ja see on üks teadmine, mis on kasulik igat pidi. Sinusuguseid vanu sõidumehi ma ei üritagi väga ümber veenda, aga igasugune informeeritus turvalisuse teemal on ju kasulik. See, et sinul on pohlad, ei tähenda, et 50% teistel oleks pohlad sellest, mis nad kannavad.

Kui ma olin ise noor ja lollakas (noh, natuke siiani veel lollakas), siis ma käisin siin veel enne kasutaja tegemist väga palju igasuguseid teemasid lugemas. Ma ei teaks pooltki mootorite ja varustuse maailmast, kui poleks käinud. Mulle on väga abiks olnud siinseid arutelusid läbi aegade. Kui ma nüüd avaldan arvamust ja toon uusi teadmisi sõiduvarustuse osas, siis miks see sind häirima peaks? Kas turvalisema ja teadlikuma valiku tegemine motopoes on tõesti nii halb?
(togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”