hamock võrkiik

Kasutaja avatar

qwerin
Tsikkel: 1190
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 5 korda

Re: hamock võrkiik

Lugemata postitus Postitas qwerin »

Nozzu kirjutas: 21 Veebr 2022, 16:37
Prets kirjutas: 21 Veebr 2022, 16:33
Ilma alusmatita hakkab külm ikkagist selja alt, kuna tuul puhub läbi ja keharaskus surub magamiskoti ka nii kokku, et ta sooja ei hoia sealt. Realistlikult eriti kergemaks ei saa telgist seda lahendust.
Alusmati asemel soovitaksin underquilti ikkagi. Võtab vähem ruumi kompressioonikotis ning töötab paremini. Mul kippus alusmatt pidevalt irduma keha alt ja ennast hammockiga rsiti keerama või üldse väljuma. Underquiltis oled aga nagu kookonis. Ning hammocki ja underquilti vaheline õhk on heaks isolatsiooniks ning hoiab sooja. Võimaldades magada ka õhema magamiskotiga.
Ma siin mõned aastad mingi Aasia versiooniga, kus sääsevõrk kohe küljes, ringi seigelnud. Tarp ise tehtud. Külmemate ilmadega katsetasin Klymiti matti magamiskotis sees, siis ei pannud alt minema. Sai hakkama küll. Kui lihtsalt magamiskoti alla panna, siis saab sättimisega väga lühikese ööune :-D. Aga tõsi on, et lihtsalt magamiskotis võib ka suht soojede ilmadega seljal jahe hakata. Korra olen katsetanud ka ponco lineri (woobie) väljapoole sidumist- ei ole quilti ning asedasin sellega. Ponco on mul sõites niikuinii alati kaasas (https://www.varusteleka.com/en/product/ ... plus/61165)

Samas- magan rippvoodis paremini, kui telgis. Katsetatud mitmel aastal 3-4 päevastel jalgrattamatkadel ning mõnel lühemal mototripil.

FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”