KTM 1290 SAR 2020 asfaldi rehv.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: KTM 1290 SAR 2020 asfaldi rehv.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Pigem on sul vaja osta uued rehvid,mis reisi ära kestavad? Kas praegu on all siis mingid kärnadega rehvid ehk mitte asfaldile sobivad? Millegipärast arvan, et on mingid adventure rehvid, mis on igati kõlblikud ka asfaldil liiklemiseks. Ehk kui need olid head, siis miks mitte samadega jätkata?
Muidugi on võimalus ka puhtalt asfaldi rehvid osta, aga see pole vast vajalik, seda enam kui jääb ka see 5% mitte asfaldit.
Kõik adventure rehvid on ka asfaldil kasutatavad, kuid lihtsalt natuke see orienteeritus erineb. Rehve on asfalt/kruus 80/20 või 90/10 või 50/50 jne ehk pead ise otsustama millised sulle vajalikud on ja sealt tegema oma valiku. Valikut tänapäeval on, aga covid tõttu võib olla mõnede mõtude saadavus kehva. Mina eelistaks Michelini Anakee Wild ja ka Continental TKC70 on ok rehv. Samas mis mõõt sul rattal on ja kas seda ka olemas on.
Mine Hiiule Streetmotosse ja ma olen kindel, et sulle leitakse õiged rehvid just sinu vajaduse järgi.

PS: Tegele sellega kohe,ma ootasin oma esirehvi eelmisel kevadel 4-5kuud ;)
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”