Triumphi tulevik on elektriline

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Triumphi tulevik on elektriline

Lugemata postitus Postitas M.T. »

will111 kirjutas: 18 Veebr 2022, 17:49
Eks kõik need isikud (keda siin tundub olevat ikka MEELETUL hulgal) kelle päevased mahasõidud on regulaarselt 300+km, võivad sellest unistusest siis suu puhtaks pühkida. Mind ajab see muidugi muigama sest ausalt öeldes ei viitsi isegi kaasa tunda inimesele, kes tõepoolest igapäevaselt viitsib 300 või rohkem kilomeetrit mis iganes sõidukis istuda ja lihtsalt kuskile "kulgeda" :lol: Selline asi on oma elu raiskamine ja absoluutne ning totaalne lollus. Aga eks muidugi vaba valik...
Nagu tavaliselt on sul kombeks kõike üle võimendada, et oma arvamuse õigsust õigustada. Kas keegi mainis kusagil, et sõidab igapäevaselt 300 km? Ära mõtle ise asju välja.

Mina ei sõida igapäevaselt 300, ka mitte 200. Aga vabalt juhtub neid perioode kus 1-2x nädalas võib selliseid päevi olla küll. Ja kui ma pean hakkama neid planeerima selle järgi kus juhe ning seal siis a 30min aega viitma, siis sellest tulenevalt langeb elektrikas valikust välja. Hinnast ei maksa rääkidagi. Mis muidugi ei tähenda seda, et ühel heal päeval ei võiks ma särtsukaga sõita. Akud arenevad, pakkudes pikemat sõiduulatust ja kiiremat laadimist, taristu areneb ka, hinnad muutuvad mõistlikumaks ja miks mitte siis.
El.tsiklist rääkides, siis isiklikult kasutan seda ainult hobisõidukina ning siis on sõidu pikkus valdavalt 200+ km, ka 300+ sõite tuleb sisse. Ei ole aega kuidagi seal neid laadimisaegu sisse sobitada. Vajadusel kiirelt benss sisse ja edasi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”