Triumphi tulevik on elektriline

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Triumphi tulevik on elektriline

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Elektritsikli koha pealt ei oska väga kommenteerida ja vaielda. Ootaks ära kümnekonna aasta päraste esimesed remonti tulevad isendid ja siis oskaks ehk öelda. Vaadates kahjusid, mis toob kaasa üks keskmine tsikliõnnetus, siis ootaks huviga, millised aku- ja elektrikahjud kaasnevad ühe spiniga. Kuskilt saab pihta akupaki nurk ja ongi sõiduki elektriallikas õhtal. Olen ise omanud ja siiani olemas pisike elektriroller 24V/24Ah akudega. Sõidab u 20 km/h ja minu, kui alla 70kg kaaluva isiku veab u 15 km kaugusele ühe laadimistäiega. Linnas kasutamiseks igati OK, kuid see on õnneks veel "vanakooli" elektrikas pliiakudega. Erinevalt tänapäevastest tõuksidest on seal ka iste ja pakiraam olemas :-)

Kui aga kõik toovad paralleele autodega, siis mina ei vaata sinna suunas enne kui elektriauto hind saab võrdseks tänapäevase keskmise bensuka hinnaga ja läbisõit ühe laadimisega on -10 kraadises pakases garanteeritult vähemalt 300 km ning ma ei pea seejuures rooli taga lõdisema.

Siia juurde üks ehe näide ja paras karrikatuurimaterjal eilsest päevast. Käisin ühe ürituse tarbeks eile otsimas "avalikku katusega väliala" ja muuhulgas kaalusin Ülemistel asuva T1 parkimismaja. Käisin vaatamas ja avanes järgmine olukord: esimese korruse parklas oli kümmekond autot, muuhulgas üks laadiv Tesla. Teise korruse parklas oli 2 autot, millest 1 laadiv Tesla. Kolmandal ja neljandal oli ainult 1 auto ja need mõlemad olid laadimisjuhtme otsas olevad Teslad. Kõikides Teslades istus sees (erinev :-) ) meeskodanik ja rullis nutifoni. Vot sihuke äge mobiilne kodukontor ootab tänasel päeval elektriauto ostjat :-)

Ei tea, kas seal inimtühjas T1-s laevad nad kõik sellepärast, et on häbi rahvarohkes kohas näidata, et pool tööpäeva kulub juhtme otsas rippumisele või on seal mingi muu põhjus. Avalikult olen näinud laadimas valdavalt Leaf-i kategooriasse kuuluvaid elektrikulgureid.

Jah - saite õigesti aru. Ei poolda kuidagi veel seda elektrisuunda lähema 10 aasta sees.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”