Cordura pole kordura või siiski on?

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 291 korda
Tänatud: 233 korda

Re: Cordura pole kordura või siiski on?

Lugemata postitus Postitas morse »

Ma faktitäpsuse osas ei oska üldse kaasa rääkida aga huvitav info on küll... Mul ka kapis igasugu riideid, millel peal kirjas Cordura või Gore-tex vmt. Näiteks Gore-texi puhul on ilmselt kõik näinud, et see tähendab ikka konkreetset membraani, mida sa saad oma silmaga näha. Kusjuures minu Sidi saabastel ja Daytona saabastel näeb see membraan sarnane välja ja toimib ka sarnaselt (kui saapad on uued, siis toimib nagu kummik, samas jalg ei higista).

Cordurasse ma ei ole varem üldse süvenenud. Aga näed - millegi pärast olen ostnud... Ma tõesti nagu eeldaks, et see tähendab mingit konkreetset kangast või kangaste komplekti. Ja ennekõike ma eeldan, et kui on Cordura silt peal, siis kannatab asfaldil lohisemist ilma, et sulama läheks või läbi kuluks...

Ma saan aru, et faktide üle võib vaielda aga teema iseenesest on aktuaalne... Kui tuleb välja, et brändinimi Cordura ei taga samaväärselt mingit konkreetset kaitsvat kvaliteeti nagu näiteks Gore-tex veekindluse ja hingavuse osas, siis ma ka vinguks...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”