30 asja mida vaid mootorratturid päriselt mõistavad
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: 30 asja mida vaid mootorratturid päriselt mõistavad
Peale paari video nägemis, kus pildil olevale sarnasele kohale pargitud tsiklid mingite mõrapeade poolt pikali lükati, no nii kättemaksusks "valesti" parkimise eest ma väga enam ei kipu parkima kohtadesse, kus mõrapeadel on võimalus fantaseerima hakata.
Osadel inimestel on seletamatu viha kõige vastu. Ja idiootse actioni drigerdab, mis tahes situatsioon, kus hälvik fantaseerib oma peas endale õigustuse ühiskonnale "kasulik" olla. On selleks siis see sama parkimine, foori taga esimeseks sõitmine või mis iganes muu ühiskonda "õõnestav" tegu, kus kellelgi tundub olevat suurem privileeg kui mõrapeal.
Osadel inimestel on seletamatu viha kõige vastu. Ja idiootse actioni drigerdab, mis tahes situatsioon, kus hälvik fantaseerib oma peas endale õigustuse ühiskonnale "kasulik" olla. On selleks siis see sama parkimine, foori taga esimeseks sõitmine või mis iganes muu ühiskonda "õõnestav" tegu, kus kellelgi tundub olevat suurem privileeg kui mõrapeal.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.