Kuidas hiina võrri mootorit tuunida? Nt sumpsid, ülekanne jne..

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Re: Kuidas hiina võrri mootorit tuunida? Nt sumpsid, ülekanne jne..

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

kaur robin kirjutas: 16 Veebr 2022, 21:51
Leivo kirjutas: 16 Veebr 2022, 09:34
Doktorikraadi küll ei oma hiina võrrinduses aga loodan, et allub samamoodi nagu jaapani mootor. Küsimus pigem selles, et millised on lootused lõpptulemusele?
Tahan kiirust juurde ja power bandi juurde ja mingi sumpsi ka mis nii-öelda jõudu juurde annaks jne
Lihtsa vaevaga need mootorid väga pöörete tõstmist ei kannata. Värisevad kui kurat ja muud hädad. Järgmine häda on käikude puudumine millest tulenevalt pigem pane rõhku mitte nii väga tippvõimsusele vaid sellele, et laiemas pöörete vahemikus mootoril natukenegi jõudu oleks. Esimese hooga kaku laiali ja nagu Pühak mainis aja karteri ja silindri kanalid kokku ning lükka igasugu valukrassid siledaks. Kui vähe rohkem süveneda viitsid siis mõõda "portide" ajastused ära, saad mingi pildi ette ja seejärel võid viilile valu anda http://www.dragonfly75.com/motorbike/timing.html Ma ise olen kolme erinevat silindrit käes hoidnud ja kõik nad olid erinevad nii kanalite suuruste kui ajastuse osas. Mõni parem mõni päris õudne. Üks selline sumps nagu mu lingitud lehel on sai kunagi kokku visatud. Võrreldes tehasesumpsiga andis per**düno järgi keskele ja veidi ülemise otsa jõudu juurde küll.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”