Triumphi tulevik on elektriline
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Triumphi tulevik on elektriline
Ma ei saanud nüüd aru, kas see kommunismi teemassetoomine oli seotud vastuargumentide puudumisega?701 kirjutas: ↑16 Veebr 2022, 11:55Elektritõuksi olen kasutanud vast kümmekond korda, need unustasin täiesti ära oma seisukoha käigus, tegu on olnud pigem kallima otsa pillidega, nii paar tuhat € ja sinna kanti. Nende töökindluse ja kasutuse osas sõna ei võta, puudub kogemus. Bolti pole olnud au proovida.randel kirjutas: ↑16 Veebr 2022, 11:28Pakun, et Triumph on natuke rohkem enda mainest hooliv tootja ja teeb oluliselt rohkem tootearendust enne turuletulekut kui suvalise hiina elektritõuksi tootja, mille kogemused siin eelnevalt on ilmselt välja toodud kui “kümnete elektrisõidukite kogemus”.
Ma pole mingi veendunud elektrifänn, aga sellised otsitud ja ebatäpsed argumendid elektri vastu ei tundu ka kuidagi objektiivsed ega kohased.
Kunagi mingis Murmanski ja Ladoga vahelises kolkas kohtasin üht vene noorsandi kes oli veendunud kommunismi ja nõugogude korra austaja. Tekkinud väitluse käigus kui tal muud argumendid olid otsa saanud, kinnitamaks oma veendumust toetus ta väitele, et Lenin on andnud meile meie maa. Seda argumenti oli võimatu väärata. Et kui elektrirattad on nii head, et nende päralt on tulevik, siis las nad olla. Sügava usulise veendumuse vastu pole mõtet võidelda.![]()

Mina pole oma usku kuskil kuulutanud, tahtsin oma postitusega viidata vaid elektrivastaste argumentide küsitavusele.
“Kümnete elektrisõidukite” puhul eeldan ma, et selle all on silmas peetud siiski erinevate tootjate ja mudelite loetelu, mitte ühe ja sama mudeli x eksemplari kogemust, mis ei ole kindlasti piisav üldistuste tegemiseks kogu elektrisõidukite valikule. Täna Eesti turul olevaid erinevaid elektrisõidukeid mis poleks tõuksid, on ikka pigem keeruline “kümnetega” mõõta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.