Droonid motomaailmas → Re: kalleu
-
- Tsikkel: GSX1400
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: kalleu
GPSi järgi nad orienteeruvad ja püsivad paigal. Väga hästi muideks.kalleu kirjutas: ↑03 Veebr 2022, 20:45Kas see tähendab, et tal on kuskil "ajus" ette juba salvestatud lennukeelutsoonid? Huvitav, kas sellest saaks flashimisega üle.eimoR kirjutas: ↑03 Veebr 2022, 18:44Päris igas kohas ei saagi õhku tõusta, lennukeelu tsoonis, näiteks. Ma elan Peetris, siin on see lennukite harjutus väljak, ma õues oma Mavicut õhku ei saa. Lihtsalt ei tõuse õhku, ei pane propellereid käimagi. Lennukeelu tsoon. Toas, kui droon GPS'iga ühendust ei saa, siis saab lennata.
...
Mis ta sul lennukeelutsooni piiri peal teeb? Ei liigu edasi või kukub alla?
https://www.dji.com/ee/flysafe/geo-map
Selle lehe kaudu saab vaadata, kus kohas on mõtet üldse drooni kotist välja võtta. Ja droon annab ise ka teada kui asud lennukeelu tsoonis(NFZ-no flight zone) või mõne tsooni läheduses või piiratud alal, kus on eri kõrguse ja kauguse piirangud.
Tegin katse: toas, kus GPS side puudus, panin ta tööle ja viisin õue. Tõusis õhku aga kohe kui GPS võttis "jälje" üles, kus ta asub, siis lihtsalt droon maandus otse joones alla, muru peale. Ma ei tea mis teeb, kui lennata keelu tsooni "sisse", arvatavasti kas jääb tsooni servas seisma(hõljuma) või maandub.
Viimati muutis eimoR, 04 Veebr 2022, 00:17, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.