T-särkidest, annetustest ja Õhkjahutusest
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: T-särkidest, annetustest ja Õhkjahutusest
Maht on nüüd lisatud, mahutab 350ml suvalist vedelikku k.a. alkoholi.Prets kirjutas: ↑01 Veebr 2022, 17:39Kruusidest ka - just vaatasin, et kas ja kust üldse saaks normaalset emailkruusi, mida matkale kaasa võtta. Tuleb välja, et pmst ainus koht on Magaziin, kui ei taha end Matkaspordis lolliks maksta. Aga miks ma just emailkruusi tahan, oleks seepärast, et üldiselt seda just tohib lõkkel või grillrestil või priimusel kuumutada.
Ja nüüd teil on kruus, millega seda teha ei tohi(ks), ehk minusugustele matkale mõttetu...
Lisaks, kruusil oleks ju nr 1 mõõt, mis kirja panna - mitu grammi etanooli (või täpsemalt mitu ml vedelikku) kruus mahutab normaalselt. Mõõdud cm'tes ei ütle mulle niisama midagi ja olen kaugelt liiga laisk, et silindri ruumala valemeid hakata peas kokku lööma.
Ainuke kruus, mis tules vastu peab on vanakooli emailkruus, mille kõik detailid on emailitud k.a. piltkujutis. Ja selliseid tuleb tänapäeval tikutulega taga otsida. Kõik moodsad trükitakse sublimatsioontrükiga ja seal on alati risk, et kujutis saab kuumusega kannatada.
Aga need magazini omad on täista OK. Tõsi, ma olen küll vaid korra sellega gaasipriimusel vedelikku kuumutanud aga tass on jätkuvalt elus ja ilus.
Paraku tunudub, et Gildani toodetest on võimalik proovida vaid neoonvärvilisi T-särke. Need tunudvad ehitusriiete poodide lemmikud olevat aga pika varrukaga midagi leida ei suuda.Kas on ehk mõnes teises kohalikus poes Gildani sama mudeli särke mingite muude värvide või logode või asjadega näha-katsuda-proovida võimalik?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.