Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Ühest asjast räägime me loomulikult, ja näed paljud saavad kenasti ja korrektselt ka aru, mis see üks asi täpselt on ning kuidas see kujuneb. Mõned üksikud aga kahjuks ei saa...kuigi räägivad samuti samast asjast. Ehk teisisõnu, üksikud terminid, nagu tunnihind jne on vast kõigil selged, aga arvutuskäik ja loogika nähtavasti siis mitte.
urmas66, ma ei vaidle sinuga selle üle, mida sina pole välja mõelnud...vaidlen selle üle, mida sina oled välja öelnud. tsiteerisin sind sõna sõnalt ning selgitasin samuti sõna sõnalt, millest sa valesti aru saad. on täiesti võimalik rääkida ühest ja samast asjast, kuid saada sellest samast asjast (nagu näha) üsnagi erinevalt aru. kahjuks antud juhul sina eksid, kuna üritad üsna lihtsa asja juurde mõelda ise välja mingisugust lisanduvat "loogikat", mida seal tegelikult ei ole ega peagi olema. ma võiksin samuti öelda, et minuga pole mõtet sel teemal vaielda sest ma tean täpselt milline see loogika on "otse sisendis" ehk elektrimüüja äriloogikas koodina, mis neid summasid sulle arvutab. anyway...mulle tegelikult tundub, et sa üritad seda asja enda jaoks meelega mõelda keerulisemaks kui ta tegelikult on
võibolla see aitab kuidagi midagi enda jaoks paremini põhjendada, näiteks seda, et elektrikasutuse ajastamisel pole tegelikult ikkagi eriti mingit mõtet - kuna hind on ju nagunii "päeva keskmine"
samal ajal aga justkui ka tunnistad, et natuke mõtet kuidagi ikkagi on...miks siis kui nagunii iga päev maksad "päeva keskmist"?
aga jah, olgu sellega kuidas on, siin on tõesti nüüd õige hetk loobuda
urmas66, ma ei vaidle sinuga selle üle, mida sina pole välja mõelnud...vaidlen selle üle, mida sina oled välja öelnud. tsiteerisin sind sõna sõnalt ning selgitasin samuti sõna sõnalt, millest sa valesti aru saad. on täiesti võimalik rääkida ühest ja samast asjast, kuid saada sellest samast asjast (nagu näha) üsnagi erinevalt aru. kahjuks antud juhul sina eksid, kuna üritad üsna lihtsa asja juurde mõelda ise välja mingisugust lisanduvat "loogikat", mida seal tegelikult ei ole ega peagi olema. ma võiksin samuti öelda, et minuga pole mõtet sel teemal vaielda sest ma tean täpselt milline see loogika on "otse sisendis" ehk elektrimüüja äriloogikas koodina, mis neid summasid sulle arvutab. anyway...mulle tegelikult tundub, et sa üritad seda asja enda jaoks meelega mõelda keerulisemaks kui ta tegelikult on

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.