Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas will111 »

urmas66, sul on täiesti väär arusaam keskmise tähendusest.

see, et arvel on üks konkreetne number "summa kokku" ning üks konkreetne number "kulutatud kw" on tõepoolest ELEMENTAARNE. ma ei kujuta ette, mismoodi see veel olema peaks või olla saaks sinu arvates kui ühes kuus on 744 erinevat tariifi?!!
et arve sulle sellisel kujul esitatakse ei tähenda aga mitte kuskilt otsast seda, et selle arve koostamiseks kasutatakse mingisugust "keskmise võtmist" nagu sa siin muudkui kõigile selgitada üritad. see tähendab, et iga kliendi tarbimine igal erineval tunnil arvestatakse kokku ning korrutatakse selle tunni tariifiga ning liidetakse saadud tulemused kokku. sellisel tehtel ei ole mitte MINGISUGUST seost mingisuguse keskmisega.

aga rohkem sel teemal arutama ei hakka, saan mina aru kuidas need arved tulevad (sest olen ise nende algoritmide testimisega töötanud eesti energia projektides) ning saavad ilmselt ka kõik teised siin aru...ainuke, kelle jaoks on asi segane on urmas66. aga ma loodan, et ikkagi ühel heal päeval mõistad ka...või siis mõistad mida tähendab keskmine.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”