Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas Loadära »

will111 kirjutas: 23 Jaan 2022, 00:10
...kui nii võtta siis 355kwh oleks minu tarbimise juures vägagi muljetavaldav tulemus. katab ju lausa peaaegu kogu tarbimise ära, ja seda kõige s*tema tootlikkusega talvekuul (jaanaur on ka kehv, aga veebruar juba näitab päikest kõvasti)
Ma siiski täpsustaks nii sulle, kui urmasele, et tegelikult inverterist tuli ikka 377,... aga 355 oli siis juba see nr, mis arvele jõudis, kuna järelikult nii paarkümmend kWh oma toodetut tarbisin ka ise ära, lisaks võrgust võetule...
Screenshot_20220123-104724_FusionSolar.jpg
Siin siis ka täpsemalt näha, kuidas see detsember kogunes. Õnneks üks 40+kWh päev sattus ka sellele ajale, kui elektrinnad rekordeid tegid.
Samas kui räägite siin 10x vms erinevustest suvi vs. talv, siis ütleksin pigem, et ikka optimistid olete. Mul oma jaama näitel nii u. 44x erinevus ette näidata- kui eelmise aasta läbini sombusel detsembril tuligi vaid napilt 200kWh täis, siis selle aasta parim kuu juuni andis isegi 9000kWh! Aga noh, need on muidugi senised äärmused...keskmiselt pakuks juuni/juuli vs.detsember/jaanuar erinevuseks nii u.30x :wink:
Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”