Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt
No ilmselt oleme mõlemad oma +10-ga ilged m****d,kes jalgu jäävad enamusele. Vähemalt mina kogen seda igapäevaselt Talinna ringteed läbides Kanama-Peterburi tee. Sõidan alati esimeses reas ja ei takista tahtlikult kedagi. Samas kui on väikseimgi ilma muutus, tahaks mina ikka nö oma kiirusega sõita, kuid siis on jälle need teised mul risti jalus, sest ei julge või ei oska või ei tea mis muud põhjused veel.Dusterx kirjutas: ↑17 Jaan 2022, 02:20Üldiselt: Kõik on nii eeskujulikud viimaselajal, et suisa halb hakkab, lähen ilmselt põrgusse. Mina olen see m, kes igalpool +10 sõidab, sest minu arvates on kiiruspiirangud ajast ja arust, lisaks olen ma jumala kursis sellega, palju mu 4 erineva auto spidod valetavad.
Üldiselt on meil lihtsalt autojuhtide oskused väga suuresti alla igasugu arvestust ja loodetakse oma superauto juhiabidele või veel millelgi kolmandale kuid ennast sõtma õpetada ei kavatse vast keegi. Samas kui inimene igapäevaselt autoga sõidab(käib tööl), siis võiks ju ka sõita osata.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.