Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
@bitter Minul oli väga hästi seda põranda jahtumist tunda,kui oli peale 2010 need külmad ja selge ilmaga talved mitu aastat järjest. Kui päeval päike küttis korralikult läbi klaasi.
Mul on magamistuba 22m2 lõuna poole ja suure maani aknaga 2,3x3,..m umbes. Kui mul oli seal toas pandud termostaat 18 kraadi peale,siis õhtul koju tulles oli põrand jahe ning hommikuks küttis selle jälla soojemaks kui mujal. Mul on majas kõik termostaadid põhja keeratud ja maasoojuspumba peal on TUBA 21 kraadi pandud. Tööasend on auto ja akupaaki pole. Kui vanasti käis lisakütte ikka aegajalt sisse, siis nüüd on seda väga harva juhtunud. Tavaliselt siis kui suurem seltskond sauna teeb ja ainult tarbevee soojendamiseks.
@Macintosh See uuring, põrandaküttega temperatuuri näppimisest, on minu puhul ka 100% paika pidanud. Kokkuhoid sellest puudub, pigem võib väike lisakulu tekkida.
Mul on magamistuba 22m2 lõuna poole ja suure maani aknaga 2,3x3,..m umbes. Kui mul oli seal toas pandud termostaat 18 kraadi peale,siis õhtul koju tulles oli põrand jahe ning hommikuks küttis selle jälla soojemaks kui mujal. Mul on majas kõik termostaadid põhja keeratud ja maasoojuspumba peal on TUBA 21 kraadi pandud. Tööasend on auto ja akupaaki pole. Kui vanasti käis lisakütte ikka aegajalt sisse, siis nüüd on seda väga harva juhtunud. Tavaliselt siis kui suurem seltskond sauna teeb ja ainult tarbevee soojendamiseks.
@Macintosh See uuring, põrandaküttega temperatuuri näppimisest, on minu puhul ka 100% paika pidanud. Kokkuhoid sellest puudub, pigem võib väike lisakulu tekkida.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.