Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Näiteks garaaž, kelder, pööning jms tehnopinnad ei ole eluruumid ja nad ei pruugi olla köetavad.
Isegi ilma sundvendita saadakse hakkama. Küsimus on mugavuses. Mul on ka ventseadme elektriline lisaküte maha keeratud ja kompenseerin ventilatsiooni kaudu tekkivat soojakadu muude kütteliikidega. Aga teatud tingimustel on siiski tunda, et ventilatsioon jahutab tuba. See on minu isiklik valik ja rahalise väljamineku arvelt mugavuses järeleandmine, et ma elektrikütte välja olen lülitanud.bitter kirjutas: ↑12 Jaan 2022, 09:51Mõtleme nüüd loogiliselt. Tavaline sundvent puhub täiesti õueõhku sisse ja saadakse toas hakkama ju? Vahetiga vent puhub way soojemat, seega why worry? Kui sul on kütteseadme scop näiteks 3 või 4, siis loogiline kasutada esmalt ära see odavam soojus ja jätta otseelektriga lisaküte erandjuhtudeks. Minu vendi eelküte on max 1,2 kW ja on hinnanguliselt 90% maha keeratud. Olen hoidnud ka täiesti nullis seda ja üldiselt sai hakkama. Täpselt ei mäleta enam, võibolla alates -15°tekkis mingi probleem. Muidugi YMMV, minu kogemust ei saa tuimalt mujale üle kanda.
Joel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.