Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3122
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 580 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Macintosh kirjutas: 10 Jaan 2022, 14:49
[Kui parkimiskortollid suudavad tänaval juba automaatselt, möödasõidul numbrid sisse lugeda ja parkimistrahvid välja kirjuatda siis ei tohiks olla keeruline parklasse sisse- ja väljasõitudel statsionaarsete kaameratega sedasama teha.
Mina ilmselt teeks, kui kaubanduskeskuse omanik oleks .... samas, järele mõeldes
Ja sa tõesti arvad, et Turbast tln tööle käiv Vello, kes ei soovi tln´s parkimise eest maksta ja selle vältimiseks poe parklaid kasutab ei oska porise numbriga antud teenust edasi tarbida? Aga jah ses mõttes on sul õigus. Ai võtab mupsikute (loe: kollase vestiga tegelased) tegemisi aina rohkem ja rohkem enda kanda. Kaamerad ja andurid registreerivad aina rohkem ja rohkem igasugu tegemisi. Ettekujutuse Ai hammasrataste vahele jäämisest saad siis ku oled näiteks fb´st, bookingust, googlist või mis iganes corp. bänni saanud (Ai filter) ja proovid oma õiguste eest seista ja vastuseks tuleb Ai´lt no-replay aadressilt (kui sul üleüldse õnnestub kuskile mingi kiri saata) lakooniliselt, et oled rikkunud mingit policy punkti (mida ei täpsustata), kahjuks midagi teha ei ole. Lõppu on kirjutatud et rohkem aidata ei ole võimalik, case closed ja tänud pöördumise eest.


Ja nagu ütlesid, ei ole seal poe personal, kes papred taskus ja pildiaparaat pihus parklas jalutab. Selleks on palgatud või teenivad nad oma palga ise (ei tea lepingu sisu) teised mupsikud, kelle ülesanne on parkla "Vellodest" vabastada. Ei hakka ükski mutike ühegi nissani ees pead murdma, kas omanikule on kott kuhugi valmis pakitud (ja juba jookseb soe sepik põues ummisjalu auto poole tagasi) või seistakse juba kolmveerand tundi käärind mahla leti ees mõtliku näoga, et mida täna makakate kõrvale võtta. Või on üldse trolliga edasi sõidetud ja auto päevaks sinna "unustatud"
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”