► Näita Spoilerit
Madlobster kirjutas: ↑10 Jaan 2022, 13:16
Tegelikult edeneb äri aasta aastalt aina paremini ja paremini. Iga aasta avatakse järjest uusi (piiratud parkimisajaga parklatega) poode ja parkla on olenemata kellast puupüsti täis.
See autonumbritest ja kellaaegadest registri kokku panemine ja iga poole tunni tagant iga auto juures näpuga järje ajamine tundub tõesti täiesti mõistuspärane tegevus olema.
Sa võiks seda ühe päeva rocca parklas proovimas käia kui laua ääres selle idee absurdsusest aru ei saa. Ja seda ainult selleks, et suurel võtmekliendil (ühe limpsi mehel) asi sujuks.
Pigem ma pakun, et see minutite küsimus teema alagatajal oli lihtsalt hea kokku sattumus mitte meelega luuratud tegevus.
Vormistamine on aastaid seda tööd teinud inimesel minuti mäng ja sattus täpselt "õigel" ajal õigesse kohta.
Ma usun, et ise oleksin ka frustreerunud kui poetuurilt tulles kojamehe vahelt kviitungi leiaks, kuid seetõttu foorumisse särki rebima tulla ja kohtust õigust nõudma hakata ei ole päris mõistuspärane tegevus. Ilmselgelt on kviitung seal sellepärast, et parkimise algust ei olnud võimalik tuvastada ja seda seetõttu, et jätsid parkimiskella panemata või poe uksel auto nr sisestamata.
Kogu aeg on mingi eeldamine, et igal pool võiks olla tugiisik, kes sinu eest kõik ette ja taha ära teeb (nagu teehoolduse teemas. Kui ikka kuskil oli libe või lumine tuleb kisendama hakata. Kus on minu tugiisik?!? Ma ei saa ei istutud ega astutud. Kogu maailm kiusab mind)
Tekib vahest küsimus, et kui kogemata lukuga pükste asemel satuvad jalga nööpidega püksid, siis kusete püksi v? Ja õmblejale läheb ilmselgelt hagi selga.
Nomaeita kas see nüüd nii drastiline on.
Kliendile parkimise mugavamaks tegemine pole tänapäeva tehniliste vahenditega ei kallis ega kättesaamatu. Kui parkimiskortollid suudavad tänaval juba automaatselt, möödasõidul numbrid sisse lugeda ja parkimistrahvid välja kirjuatda siis ei tohiks olla keeruline parklasse sisse- ja väljasõitudel statsionaarsete kaameratega sedasama teha.
Mina ilmselt teeks, kui kaubanduskeskuse omanik oleks .... samas, järele mõeldes, kui pappi tuleb niigi siis milleks vaevuda.

nagu sa tabavalt välja tõid siis suure kaupluse omanikul puudub igasugine motivatsioon midagi ette võtta - ostuhuvilisi on rohkem, kui jõuad ära teenindada ja kasumid kasvavad. Kauplmees teeb vaid seda, mis vajalik äri edendamiseks. See parkimiste teema tema on pigem mõttetu lisaprobleem millel tema äriga vähe seost. Ja selle probleemi on ta enda jaoks võimalikult lihtsaimal viisil lahendanud elik andnud kellegile teise lahendada.
Ilma asjast täpsemalt midagi teadamata pakun, et trahve välja kirjutava ettevõtte motivatsiooniks on neid võimalikult rohkem teha järgides reegleid nii täpselt kui võimalik sest tõenäoliselt on see nende tulu ja mitte kaupmehe oma. A kes meist ei tahaks rohkem teeninda?