Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Ei mõjuta see parkimiskord mitte ühegi poeketi käivet grammi võrragi. See "mina sinna enam ei lähe" ei koti mitte kedagi. Ära mine siis

Auto omanik arvab, et kogu vastutus peab olema poe teha. Soetagu seadmed, soetagu personal jne. Pärast on hala, et t*** teises poes on sepik palju odavam.
Poe pidaja jälle arvab, et parkimise alguse fikseerimine kliendil endal ei ole mingi eriline teadus ja võiks selle kulutuse tegemata jätta.

Parkimiskell on vähemalt tln´s vähegi rohkem liikuval inimesel nagunii kogu aeg kasutusel.
Milles see nutt on ma aru ei taipa`?
Olemas on isegi automaagilised parkimiskellad, et ise pea (üli keerulist seier versiooni) midagi sättima.

Nagunii on teada, et enamus kohtades tln´s on parkimine tasuline ja piiratud jne. (kui võhma mees korra dekaadis pealinna satub siis on arusaadav, et satub kimbtusse). Seega ikka ja jälle üllatuda mingi aastaid kehtinud süsteemi peale on natuke imelik.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”