Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Jesper kirjutas: 09 Jaan 2022, 19:48
Ma ei tea, kus kuu peal te kõik elate, aga planeedil "Tallinn" ei käi "kuumades" rimiparklates kontrolörid midagi juhuslikult niisama ringi nagu tuju tuleb, samuti ei ole mingeid põõsaid kuskil. Inimene on seal päev läbi tööl, täpselt pole viitsinud mõõta, aga noh üle 5 minuti see "ring" ei kesta, vahepeal kaob kuhugi nurga taha ära. Ju siis seal on mingi tagaruum redutamiseks, võibolla on isegi kaamera pandud et alertalert, uus ohver saabus. Seal ei ole midagi pistmist juhusega, kella mittepanijad on "kaubanduskeskuse" lisasissetulekuallikas ja kuna rentnikust poeketi omanikel on sellest suva, et võibolla mõned solvunud enam ei käi seal, siis kõik toimib. Oleks asja taga siiras soov poekülastajatele kohti vabana hoida, siis oleks väga lihtne ka teha reegel, et "märgi nr üles ja oota enne 30 minutit kui trahvi ära teed", aga ei ole.
Ma ei tea millised need kuumad Rimid on sinu arvestuses ja kas Sõpruse Hüper sinna kuulub või mitte, aga mul on sealt kontrolöriga-luuramisega-ja omaniku sooviga lisa teenida 100% vastupidine kogemus. Tulin-parkisin-unustasin parkimiskella. Käisin poes 15-20 min, aega ei mõõtnud. Väljudes näen kontrolöri enda auto juurest lahkumas ja hõikan “Kas saingi ära?”. Vastuseks “Ei veel.”. Autoni jõudes leian klaasipuhasti alt “hoiatus!” või miski selline sedel, väga sarnane trahvikviitungile. Jalutasin komtrolörini ja see selgitab - omaniku nõue, et esimesel ringil trahvi ei väljastata. Omanik ei soovi karistada hajameelseid poekliente, vaid neid kes pargivad pikemalt ilma maksmata. Esimesel ringil väljastab hoiatused ja järgmisel ringil, mis u 1,5-2h pärast, juba reaalse trahviotsuse.
Nii, et erandid kinnitavad vist reeglit.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”