Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Täpselt nii ongi. Palju aastaid odavat hinda nauditud ja nüüd lõpuks käes hetk, kui börsihind kallimaks läinud.pyta kirjutas: ↑08 Jaan 2022, 21:32Tegelt on ju jumala mõtetu hala. Oled oma börsi paketiga,siis oled ju juba kergelt viisi mängur. Pikka aega oled plussis olnud oma arvega,nüüd järsku kaotasid ja on nutt lahti. Umbes et ostad aktsiaid 100000 eest ja nädalaga teenid 200000,aga homme kaotad kõik,sest börs kukub. Siis on ka vaja internet täis nutta või?
Mul oli kunagi selline huvitav pakett, et 50% fix ja 50% börss. Polnud mõtet hoida, sest iga jumalama kuu nägi selline välja. Läks 100% börsi peale üle.
Copy-paste mu oma vanadest arvetest. Siin selgelt näha fix hind vs börss. Kui ma vaatan oma elektrihindu ja aastate lõikes tarbimist, siis ma olen umbes 9 a peale börsiga võitnud ~ 900 eur. Oleks oluliselt rohkem, kui vahepeal poleks 50:50 paketti olnud. Lisaks ammu oli ette teada, et elektrihind läheb kalliks. Omal läks elektriarve vaid 2,2x suuremaks, kuna teadis juba arvestada kallimaid perioode. 52 eur arvest sai 116 EUR. Hetkel veel umbes 850 eur minna, et võiks vastu rinda taguda, et börss mõttetu.

Oh wait, uued fikseeritud hinnad ju sisuliselt samad, mis börsihinna keskmine ... detsembri tarbitud keskmine tuli mul 0.2 eur/kWh nende hüpersuperhindadega.
Ma olen 99% kindel, et see suvi näeme börsil miinuses hinnad taas ära, aga siis osad maksavad oma fikseeritud hinda 0.18eur/kWh.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.