Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
M.T. kurat ausalt öeldes ei teagi. St. pole kunagi nii täpselt uurinud, kuid kõigi eelduste kohaselt on see kogu maja gaasikulu (st. gaasikatla kulu), jaotatud kõigi korterite vahel koefitsendiga vastavalt korterite pindalale. Isiklikku ehk eraldi arvestust ei ole. Kuigi võibolla nendel korteritel kuidagi on, kes ka gaasipliiti kasutavad...aga see ilmselt mingi eraldi arvestus siis.
Üks-ühele päris ta muidugi ei ole, kuid mul on kortermaja samuti mitte just ammu renoveeritud, seega soojustuskiht on ikkagi päris korralik, aknad on tänapäevased jne. aga no maci välja toodud hinnad muidugi seletavad nii mõndagi. ma ausalt öeldes ei teadnud, et see vahe nii meeletu on. see pole enam 3 korda vaid, 6+
Üks-ühele päris ta muidugi ei ole, kuid mul on kortermaja samuti mitte just ammu renoveeritud, seega soojustuskiht on ikkagi päris korralik, aknad on tänapäevased jne. aga no maci välja toodud hinnad muidugi seletavad nii mõndagi. ma ausalt öeldes ei teadnud, et see vahe nii meeletu on. see pole enam 3 korda vaid, 6+

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.