Mis seriaali nüüd vaadata?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Mis seriaali nüüd vaadata?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Money heist ongi väga hea, aga ikka TÄIESTI teist tüüpi lugu ja sisu kui Squid. Mingil rohujuure tasandil on jah palju ühiseid jooni.
Minule squidi puhul meeldis see, et sinna ei olnud liigselt süstitud mingit hollywoodlikku jura ja üleliigset ning sobimatut sisu, üleüldse oli pigem vähe mõttetut mämmutamist. Ei ütle, et see mingi maailma parim või kõigi aegade parim asi oli, kuid tänasel päeval - kus uue kraamina tuleb välja praktiliselt NULL vaadatavat materjali (sest kõik üritavad võidu toota mingisugust woke BS'i) siis minumeelest päris värskendav vahepala. Kui kuskil esimene paari osa juures jäi pooleli siis soovitaks ikkagi soojalt ka edasi pushida. Mulle tundus samuti mingi esimese poole üks osa suht lahja ja mõttetu, aga sarjas oli kokku siiski vist 10 osa ja suurem osa neist on päris head.
Etteaimatav oli mis, et iga kord saab suur ports suvakaid surma ning üks "põhikarakter" ka? :D Niipalju ilmselt pidigi ette aimatav olema...aga mängud minu jaoks küll kuidagi ette aimatavad ei olnud. Ma muidugi ei tea sellest aasia kultuurist ka suurt midagi, võibolla siis seepärast. Pole neid vanu korea lastemänge eriti mänginud :D

Ja kui siin juba Peaky Blindersit on mainitud siis tasub paralleelselt ka Taboo ära mainida. Kuigi, ma ise kunagi hakkasin seda vaatama just vihje peale siin foorumis...samas see oli aastaid tagasi ja kuskil mingis teistsuguses teemas.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”