Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
yeekim...miks kiire? kui kiire oleks siis peaks ju koguaeg üritama vähemalt 200ga lennata. 90ga sõites ei pea mul kuhugile kiire olema, lihtsalt ei taha veeta päeva maanteel
tegelikult eks see üks lõputu vaidlus ole, nagu paljud teisedki. aga noh...uus aasta ja vaielda tuleb ju ikka ka uue hooga. iseenesest nõus, et ega mindki ei häiri need penskarid ja muud "ässad" ...siis kui neist on ilusti võimalus ja võimalik mööda sõita. kui kõik mõtleksid ja toimiksid nii nagu mina ja sina siis vist ehk erilist probleemi ei olekski. aga kui sa pead enamvähem iga päev näiteks sõitma tallinn keila ja istuma seal suurema osa ajast mingis 40-60 vahel tiksuvas kolonnis, maanteel kus suuremalt jaolt on kõik 90 ala. no eks ta natuke ikka tuska tekitab küll
ja peale seda tuleb siis hakata läbima keila linna, kuhu see kolonn ilusti sinu ees sisse sõidab ning 20ga tiksuma hakkab
krt, tegelikult päris jube mõelda...et kui mul tõesti näiteks tihtipeale olekski reaalselt kuskile kiire ja siis ma peaksin ka kõike seda kino nautima samamoodi 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.