Õhksoojuspumba automatiseerimine
-
Teema algataja - Postitusi: 5362
- Tänanud: 47 korda
- Tänatud: 396 korda
Re: Õhksoojuspumba automatiseerimine
seda ka...kuigi eks tegelikult oleks igati huvitav teada saada erinevate küttesüsteemide kohta, ehk siis millised reaalsed (energia)kulud kellelgi on. selle rahasse ümber arvutamise/arvestamise osa võiksid kõik osapooled muidugi asjast välja jätta sest nagu ka mac ütles siis see ei anna midagi ja pigem on segav tegur tegelikust pildist aru saamisel.
kilowatte börsi või ükskõik millise muu hinnaga läbi korrutada oskab ilmselt igaüks ise ka. või kui ei oska siis eeldatavasti õpib selle omal käel varem või hiljem ära.
maaküte peaks preaguse ilmadega (no laias laastus) olema ilmselt parim variant, aga ma olen päris kindel, et ega maaküte ja maaküte pole ka alati vennad...või kuidas see ütlus oli
ühesõnaga, siin ja seal võib see olla paigaltatud erinevalt ja anda seeläbi erinevaid tulemusi. no lisaks siis kogu muule jutule ehk et pumbad on erinevad, seadistused võivad olla erinevad jne. mina näiteks avastasin hiljuti, et mu soojuspump miskipärast alates -10st (allapoole) niiöelda "läheb lolliks" ehk puhub sooja küll, aga unustab ära, et ta on inverter ning lülitab oma põhjasulatuskaabli sisse ja hoiab seda lihtsalt tuimalt järjest taga kogu pumba töötamise aja. Selle vea ma plaanin küll peale antud kütteperioodi brutaalselt kõrvaldada, aga no praegu on nii nagu on ja COPile see hästi ei mõju
kilowatte börsi või ükskõik millise muu hinnaga läbi korrutada oskab ilmselt igaüks ise ka. või kui ei oska siis eeldatavasti õpib selle omal käel varem või hiljem ära.
maaküte peaks preaguse ilmadega (no laias laastus) olema ilmselt parim variant, aga ma olen päris kindel, et ega maaküte ja maaküte pole ka alati vennad...või kuidas see ütlus oli

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.