Õhksoojuspumba automatiseerimine
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Re: Õhksoojuspumba automatiseerimine
No sinu jaoks lotomäng. Energiaettevõtte jaoks aga varuga pandud, et miinusesse kuidagi ei jääks. Börsihinna peale kunagi ammu minnes kukkus mu elektriarve 130 eur pealt 80 eur peale. Lihtsalt seetõttu, kuna börsihinnaga saab vahel pm tasuta elektrit ja ülemine määr oli enamasti suht fix sama. Hetkel jah maksavad peale, aga oi kui mõnusat kasumit selle fix hinnaga varem kooritud on. Ja nagu Elektrumi näitel näha on, siis fix hinna saab ka ühepoolselt üles öeldaTurist kirjutas: ↑22 Dets 2021, 17:02Mulle sellised lotomängud ei meeldi, et ööpäevas 24 erinevat elektrihinda on ja need on veel iga päev erinevad ja keegi ei oska ette ennustada milline see hind mõne päeva pärast on. Seetõttu olen kasutanud fikseeritud hinnaga pakette kuna kütan otsese elektriga ja ei soovi mingeid selliseid ootamatuid "üllatusi" nagu siin viimastel kuudel paljud saanud on. Laenu intressidega samuti, parem maksan fikseeritud intressiga iga kuu mõned eurod rohkem kui ühel hetkel mingit suurt hüppelist tõusu taluda (kui üldse rahakott kannataks ära taluda) sooviks.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.