Robotolmuimejad ja muud nutikad koduabilised.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Robotolmuimejad ja muud nutikad koduabilised.

Lugemata postitus Postitas bitter »

Turist kirjutas: 18 Dets 2021, 15:56
Kui üle uksepakkude ei saa, kas saab ka kuidagi nii, et lihtsalt ühel päeval tõstad roboti ühte tuppa, teisel päeval teise tuppa jne ja ta nö. saab aru millises toas on (kui see oluline on üldse)?
Muidugi. Ma panen ta tihti mingisse ruumi, uks kinni (pakkusid pole) ja samal ajal toimetab keegi päristolmukaga muudel pindadel. Nupust käima, saab küll aru kus toas on aga see ei ole oluline tegelt. Saab kaardilt vaadata sõidujoont reaalajas või tagantjärele ... aga ei viitsi. Ainult siis, kui tekib kahtlus, et jättis midagi tegemata.

@Vint - (Xiaomi) S5 undab ... aga mitte nii kõvasti kui Makita DCL180 :). Kõrvaltoas, uks vahelt kinni, oleks mürasummutavate klappidega ok.

Lühikarvalise kassi karvad ei ole meil probleeme tekitanud. Jõuavad kenasti tolmukonteinerisse. Võlli ümbert olen nokkinud pikemaid juuksekarvu.

Filter peaks pestav olema, ma pole veel proovinud. Tühjendamisel tõmban filtri seestpoolt garaažitolmukaga üle ja käib jälle. Annab äpis märku kui mõni kuluosa tegelemist/vahetust vajab. Filtri hingavus on siiani ok.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”