Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Naa...see momentvõtme teema sai lahendatud ikkagi sellega, et võtsin 3/8 10-50nM Gedore ligi Stokkerist.
gedo.jpg
Amordi õli on kah praeguseks vahetatud. Läks ikkagi nii, et kiskusin küll ise amordid küljest ära ja lasin õlist tühjaks. Aga selle põhjamutri lahtikeeramiseks ning simmeka vahetamiseks pöördusin töökotta. Hea oli, et pöördusin, sest simmekad, mis mul olid, olid miski paar milli kõrgemad, kui vaja. Oleksi jäänud neid ise sisse taguma teibi või toruga.

Värske õli panin ise sisse. Tänud selle süstla soovitamise eest. Ilma oleks praegu jälle mure. Nimelt panin ühte amorti õli ära, Timmisin süstlaga koguse paika ja lappasin kokku. Seejärel avasin teise amordi, panin mensuuriga ettenähtud koguse õli sisse ja siis tekkis tunne, et kurat, esimeses oli nivoo ju madalam. Lappasin uuesit esimese lahti ja mõõtsin uuesti süstlaga üle.
Poleks süstalt olnud, oleks ilmselt mõlemad amordid uuesti tühjaks valanud ja üle mõõtnud. Nii, et jah, väärt investeering :)

Amordid kruvisin prillide vahele kah. Nõks aega mõtisklesin selle üle, kuidas ma amordid täpselt ühele kõrgusele ja õigesse asendisse saan enne kinni keeramist. Ja välja mõtlesin - ehk on teistele kah abiks. Tuleb lihtsalt see ratta...mis asi see on ...telg? läbi lükata ratta kinnituskohast.
vahetatud.jpg
Nüüd saaks juba ratta kokku lapata ja alla panna aga ikka on mul probleem selle spidomeetri määrimisega. Et kui palju ma seda määret sinna ikka panen. Noh, teo mässin sisse. Ja siis panen kopsiku põhja määret ja siis vajutan hammaka peale ja natuke hammaka ümber kah. Et kas nii on parasjagu:
maare.jpg
Või on vähe?
Või on palju?

Youtube kah ei aita. Ühe video leidsin, sealt tõmmati ainutl õhuke kiht määret iga elemendi peale.
Pärnu motopoes öeldi kah, et ei tohi palju mätsida, et siis on liikumine takistatud.

Ehk siis äkki sai liiga palju seda määret ikkagi?
Või on just puudu. Mingis videos jällegi oli servani täis laotud see kopsik.

Appiii...
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”