Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
Mul on mainit Tech 7 kõige tavalisem krossiversioon, ehk sama saabas teise tallaga ja ilma veekindla voodrita. Sain vääääga hea hinnaga niimoodi. Nüüd hooaja kasutanud TETil ja mujal ja peab tunnistama, et igal pool peale Hiiumaa orienteerumise jalgsimatka on väga hea old. Teinud 12+h sõidupäevi ja saapad on kõige väiksem probleem olnud, ka mugavuse mõttes. Tsikkel korduvalt peale kukkunud ja lennanud ja sealt pole veel miskit järele andnud.
Mis veebidetektiivina võrdlustes silma hakkas, oli Rev'iti saapa pehme keskosa. Et kui jalaraud vms kukub jalalaba peale, siis seal kaitset pole ja on oi-oiblin kui valus (pole freak accident, endalgi juhtunud... kaks korda.)
Mis minu jaoks määras oli see, et Tech 7 sain rohkem kui poole odavamalt kätte ja Alpinestars kui originaalis saapafirma saapad on üks asi, mida nad teha oskavad ja mida kartma ei pea. Rev'iti puhul on tegu saapamaailmas veel tundmatu tegijaga ja teiste saabaste kohta on väga vastakaid arvamusi. Ei tea, kas riskiks neid tippmudelit selle hinnaga, isegi Depoo -25% hinnaga (neil pole mingit suuruse valikut ka, a see teine teema).
Mis veebidetektiivina võrdlustes silma hakkas, oli Rev'iti saapa pehme keskosa. Et kui jalaraud vms kukub jalalaba peale, siis seal kaitset pole ja on oi-oiblin kui valus (pole freak accident, endalgi juhtunud... kaks korda.)
Mis minu jaoks määras oli see, et Tech 7 sain rohkem kui poole odavamalt kätte ja Alpinestars kui originaalis saapafirma saapad on üks asi, mida nad teha oskavad ja mida kartma ei pea. Rev'iti puhul on tegu saapamaailmas veel tundmatu tegijaga ja teiste saabaste kohta on väga vastakaid arvamusi. Ei tea, kas riskiks neid tippmudelit selle hinnaga, isegi Depoo -25% hinnaga (neil pole mingit suuruse valikut ka, a see teine teema).

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.